German Wagner Single Family Office verwerft woningbouwproject

German Wagner Single Family Office verwerft woningbouwproject

Het familiebedrijf van de Duitse familie Wagner heeft zojuist een woonwijk in Speyer, Duitsland verworven. Het object heet “SQUARE_SIDE” en is het vierde project in het kader van de woonwijk “AM FLUSS”. De wijk is ontwikkeld door de Duitse vastgoedontwikkelaar DEUTSCHE WOHNWERTE. De transactie is gestructureerd als een termijntransactie; de oplevering is gepland in 2023. De wijk is gevestigd in een voormalige houtsteenfabriek in Speyer am Rhein in Rijnland-Palts. Speyer heeft 50.000 inwoners en is een plaatselijk centrum. In totaal omvat het project 353 wooneenheden, waarvan er 210 al in 2021 zullen worden opgeleverd. Dit artikel is gebaseerd op de unieke Lijst van grootste familiebedrijven in Duitsland.

Duits Wagner enig familie kantoor

Het familiebedrijf Wagner voert een gediversifieerde investeringsstrategie, onder meer met transacties in onroerend goed en private equity. De rijkdom van de Duitse familie Wagner is gebaseerd op het familiebedrijf “Wagner Pizza”, dat werd opgericht door Ernst Wagner en nu eigendom is van Nestlé.

Quelle: Pressebox, 31.08.2021

Bildquelle: Unsplash

Die Listen von größten Unternehmen und Investoren könnten Ihnen gefallen:

Geef een antwoord