Lijst van drie ontwikkelaars van hernieuwbare energie uit Texas

Lijst van drie ontwikkelaars van hernieuwbare energie uit Texas

Texas is de grootste staat op het gebied van energieproductie en produceert meer dan een vijfde van de binnenlands geproduceerde energie van het land. Voor energie-ontwikkelaars is Texas dan ook een van de belangrijkste gebieden binnen de Verenigde Staten. Aangezien Texas een groot gebied en veel zonnige dagen biedt, heeft het ook een groot potentieel voor de productie van hernieuwbare energie – met als gevolg dat veel ontwikkelaars van hernieuwbare energie er hun hoofdkantoor hebben. Hieronder zullen drie energieleveranciers met een basis in Texas worden voorgesteld. Dit artikel is gebaseerd op de unieke Lijst van 10 ontwikkelaars van zonne-energie in de Verenigde Staten en Canada.

1. OCI Zonne-energie

Deze ontwikkelaar van duurzame energie, gevestigd in San Antonio, realiseert en exploiteert fotovoltaïsche zonne-energieprojecten. Door niet alleen duurzame energie te leveren maar ook economische voordelen, geeft OCI Solar Power invulling aan hun kernwaarden zoals duurzaamheid, betrokkenheid, innovatie en uitmuntendheid. Naast hun eigen projecten ondersteunen zij ook de gebieden van biotechnologie, onderzoek, milieubeheer en nog veel meer.

2. NRG Energy

Het beursgenoteerde bedrijf (NYSE: NRG) met hoofdkantoor in Houston richt zich op de ontwikkeling van onshore windparken en zonneparken. Omdat NRG Energy streeft naar een duurzamere en betrouwbaardere energievoorziening, maakt de energieleverancier gebruik van nieuwe digitale technologieën en managementtools.

3. CLS Sustainable

CLS Sustainable kenmerkt zich door het bieden van een alles-in-één benadering van duurzame energieoplossingen. De in Fort Worth gevestigde ontwikkelaar is van plan om dit jaar $300M te investeren in duurzame energieprojecten, nadat hij de afgelopen jaren al 233MW aan zonne-energie heeft gebouwd. Daarbij is de ontwikkelaar van duurzame energie in staat om ervaring en expertise op het gebied van energie-efficiëntie, zonne-energie, financiën en bedrijfsvoering te combineren.

Quelle: Renewables.digital Bildquelle: Unsplash

Die Listen von größten Unternehmen und Investoren könnten Ihnen gefallen:

Geef een antwoord