Lijst van drie ontwikkelaars van hernieuwbare energie uit North Carolina

Lijst van drie ontwikkelaars van hernieuwbare energie uit North Carolina

Aangezien North Carolina de op één na grootste staat is op het gebied van de opwekking van zonne-energie en de geïnstalleerde capaciteit om zonne-energie op te wekken, hebben veelbelovende ontwikkelaars van hernieuwbare energie daar hun hoofdkantoor. Aangezien de hoeveelheid energie die wordt opgewekt met hernieuwbare energiebronnen voortdurend toeneemt, groeit het aandeel van de energievraag waaraan kan worden voldaan door de projectuitvoering van ontwikkelaars van hernieuwbare energie. Hieronder worden drie ontwikkelaars van hernieuwbare energie gepresenteerd die actief zijn en hun basis hebben in North Carolina. Dit artikel is gebaseerd op de unieke Lijst van 10 ontwikkelaars van zonne-energie in de Verenigde Staten en Canada.

1. Strata Schone Energie

Door duurzame energieprojecten te ontwikkelen, toont Strata Clean Energy zijn betrokkenheid bij de opwekking van schone energie. Met behulp van innovatieve technologie besteedt de in Durham gevestigde ontwikkelaar van duurzame energie veel aandacht aan het bieden van transparantie tijdens het gehele uitvoeringsproces en waarborgt daarmee betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Sinds de oprichting heeft Strata Clean Energy meer dan 250 projecten gebouwd met een totaal geïnstalleerd vermogen van meer dan 2GW.

2. Narenco

Met hoofdkantoor in Charlotte, realiseert de duurzame energie ontwikkelaar Narenco utility-scale zonne-energie installaties. Sinds ze begonnen met de bouw van hernieuwbare energieprojecten in 2009, kan Narenco een projectportfolio van meer dan 300MW in bedrijf in aanbouw laten zien – wat overeenkomt met de levering van 45.000 huishoudens. De ontwikkelaar streeft naar het optimaliseren van de duurzame energievoorziening en probeert een lage milieu-impact te combineren met een maximaal financieel rendement.

3. North Carolina Hernieuwbare Energie

De ontwikkelaar van hernieuwbare energie met basis in Rocky Mount richt zich op de implementatie van zonneparken in Noord-Amerika. Binnen het project zorgt North Carolina Renewable Energy voor hoogwaardige en waardevolle diensten door ervaring te hebben opgedaan met grote zonne-energie utiliteitsprojecten.

Quelle: Renewables.digital Bildquelle: Unsplash

Die Listen von größten Unternehmen und Investoren könnten Ihnen gefallen:

Geef een antwoord