Lijst van 3 vastgoedbeleggers uit Stockholm

Lijst van 3 vastgoedbeleggers uit Stockholm

Stockholm is de hoofdstad van Zweden en een van de economisch belangrijkste en grootste steden van Noord-Europa met 2,3 miljoen inwoners. De stad is het centrum van vele investeerders in onroerend goed die in heel Scandinavië investeren. Dit artikel is gebaseerd op de unieke Lijst van de 100 grootste vastgoedinvesteerders in Scandinavië & Noord-Europa.

Sagax AB

Sagax is een Zweedse aan de Nasdaq van Stockholm genoteerde vastgoedbelegger met kantoren in Stockholm, Helsinki, Rotterdam, Parijs en Barcelona. De onderneming investeert voornamelijk in pakhuizen en licht-industrieel vastgoed. Sagax beheert 725 eigendommen met een totale oppervlakte van 3.699.000 vierkante meter. De eigendommen zijn gelegen in Zweden, Finland, Frankrijk, Nederland, Spanje, Duitsland en Denemarken.

Brunswick Onroerend Goed

Brunswick is een vastgoedinvesteerder die in vele sectoren actief is. De CEO van het bedrijf is Patrick Andersson, die het bedrijf sinds 2014 leidt. De onderneming investeert via platforms in een breed scala van eigendommen en landen. Zo beheert Brunswick Regio, dat zich richt op kantoorvastgoed in kleinere Zweedse steden met een sterke groei en activa beheert ter waarde van 1,1 miljard euro. Een ander platform is Copenhagen City, dat Brunswick beheert in samenwerking met een niet nader genoemde wereldwijde vermogensbeheerder. Copenhagen City investeert in centraal gelegen kantoorpanden in Kopenhagen met een groot potentieel.

Cavendo

Cavendo, opgericht in 2014, is een vastgoedinvesteerder die zich richt op stedelijke landschappen. Het bedrijf investeert in steden die een sterke toekomstige groei verwachten, zoals Stockholm en Helsinki. Cavendo investeert in alle vastgoedklassen en heeft momenteel kantoor-, winkel-, residentieel en gemeentelijk vastgoed in portefeuille met een marktwaarde van meer dan 900 miljoen euro. Een voorbeeld van een investering is “KLUUVI”, een stedelijk gebouw voor gemengd gebruik in Helsinki, dat Cavendo samen met AXA IM Real Assets bezit. Het gebouw huisvest winkel-, restaurant- en kantoorruimte en ligt aan de Alexanterinkatu, de beroemdste winkelstraat van Helsinki.

Bron: Listenchampion

Comments are closed.
The list of the 2,500 largest venture capital investors in the world.

Including contact details, investment focus and keyword analysis. Get 100€ off with the coupon code industryinsights2023.