Lijst van de 3 grootste leveranciers van gebouwautomatisering

Lijst van de 3 grootste leveranciers van gebouwautomatisering

Gebouwautomatisering omvat bewakings-, besturings-, regel- en optimaliseringsapparatuur in gebouwen – bijvoorbeeld voor het bereiken van energie-efficiëntie. Digitalisering – trefwoord: Internet of Things – opent hier geheel nieuwe mogelijkheden. Gebouwautomatisering is een bedrijfsmodel met toekomst. Dit zijn de 3 grootste Duitse leveranciers: Dit artikel is gebaseerd op de unieke Lijst van de 250 grootste bouwleveranciers in Duitsland.

Plaats 1: Hager SE, Blieskastel: 2 miljard euro omzet (2018)

Elektrotechnische installaties in woon-, industrie- en bedrijfspanden inclusief stroomverdeling, kabelgeleiding, intelligente gebouwbesturing en veiligheidstechniek – dat is waar de naam Hager voor staat. Het familiebedrijf werd in 1955 opgericht en is wereldwijd marktleider op het gebied van oplossingen voor elektrische installaties. Hager heeft 11.500 medewerkers en produceert wereldwijd op 22 locaties in 10 landen.

Plaats 2: Beckhoff Automation GmbH & Co. KG, Verl: 903 miljoen euro omzet (2019)

Beckhoff werd in 1953 opgericht door Arnold en Elisabeth Beckhoff als Verler Elektrofachgeschäft. Vandaag de dag is dit uitgegroeid tot een groep van bedrijven met bijna 4.700 medewerkers. De Beckhoff Automation GmbH & Co. KG als onderdeel van de groep staat voor automatiseringsoplossingen. Het biedt systeemoplossingen en componenten voor de besturing van gebouwen, machines en installaties.

Plaats 3: CENTROTEC SE, Brilon: 651 miljoen EUR inkomsten (2019)

Verwarmingssystemen, klimaatbeheersingssystemen, ventilatiesystemen, rookgasafvoersystemen, afvoerluchttechniek – dat is wat CENTROTEC levert op het gebied van gebouwentechniek. Het bedrijf is opgericht in 1981 en zet zich volledig in voor energie-efficiënte oplossingen en is gericht op duurzaamheid. Het bedrijf heeft nu ongeveer 3.000 medewerkers en is actief in meer dan 50 landen. Naast de bouwtechniek houdt CENTROTEX zich ook bezig met medische technologie en produceert het onderdelen van hoogwaardige kunststoffen.

Bron:: Listenchampion
Beeldbron: Unsplash

Misschien vindt u deze lijsten met grote bedrijven en investeerders wel leuk:

Geef een antwoord

The list of the 2,500 largest venture capital investors in the world.

Including contact details, investment focus and keyword analysis. Get 100€ off with the coupon code industryinsights2023.