Vastgoedbelegger in Darmstadt – EUR 24 miljoen voor gemengd vastgoed

Vastgoedbelegger in Darmstadt – EUR 24 miljoen voor gemengd vastgoed

Darmstadt in het zuiden van Hessen wordt beschouwd als een grote stad met uitstekende toekomstperspectieven. De economie van de stad is zeer onderzoek- en technologiegericht met een hoog aandeel van IT, ruimtevaart- en satelliettechnologie alsmede chemie/ farmacie en mechanische engineering/mechatronica. Bovendien is de stad gunstig gelegen en dicht bij het Rijn-Maingebied. Dit maakt investeringen in onroerend goed in Darmstadt zeer interessant. Dit artikel is gebaseerd op de unieke Lijst van de grootste vastgoedbeleggers in Duitsland.

Verdere ontwikkeling om waarden te verhogen

De aankoop van een gemengd eigendom in Darmstadt-West moet tegen deze achtergrond worden gezien. Het pand is gelegen in een industriegebied waar veel bekende bedrijven gevestigd zijn en heeft een gunstige ligging. Het heeft een huuroppervlakte van ruim 2.600 vierkante meter en wordt momenteel gebruikt voor productie, logistiek en kantoordoeleinden. Het doel is om een nieuwe toepassing te vinden met een serviceconcept. Daartoe is het de bedoeling om tot 24 miljoen euro in het vastgoed te investeren. De koper van het vastgoed is ERWE Immobilien AG – een Frankfurtse vastgoedonderneming en projectontwikkelaar wiens investeringen gericht zijn op het verhogen van de waarde van het vastgoed door middel van gerichte verdere ontwikkeling en “upgrading”. De investeringsfocus ligt op binnenstedelijk commercieel vastgoed. Projecten die tot nu toe door ERWE Immobilien zijn gerealiseerd zijn onder andere het Frankfurt Airport Center 1, het bedrijvenpark Friedrichsdorf/Taunus, de Passage Lichthof Lübeck, een warenhuis in Krefeld en de historische Postgalerie in Speyer.
Bron:: Pressetext
Beeldbron: Unsplash

Misschien vindt u deze lijsten met grote bedrijven en investeerders wel leuk

Geef een antwoord

The list of the 2,500 largest venture capital investors in the world.

Including contact details, investment focus and keyword analysis. Get 100€ off with the coupon code industryinsights2023.