Lijst van drie investeerders in hernieuwbare energie uit North Carolina

Lijst van drie investeerders in hernieuwbare energie uit North Carolina

Met de ondertekening van de Session Law 2007-397 werden nutsbedrijven die eigendom zijn van investeerders voortaan verplicht om tot 12,5% van hun energievraag te verzadigen door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen of maatregelen op het gebied van energie-efficiëntie. In combinatie met de optimale regionale omstandigheden voor de opwekking van hernieuwbare energie in North Carolina, werden veel investeerders op dit gebied aangetrokken. Drie daarvan zullen in het volgende artikel worden voorgesteld. Dit artikel is gebaseerd op de unieke Lijst van +100 investeerders in hernieuwbare energie in de Verenigde Staten en Canada.

1. Leyline Hernieuwbaar Kapitaal

De investeerder in hernieuwbare energie met hoofdkantoor in Durham verstrekt kapitaal voor ondernemingen in hernieuwbare energie. Met als doel de transitie van de energievoorziening naar een duurzamere en schonere energietoekomst te versnellen, investeerde Leyline Renewable capital al in meer dan 40 projecten, samen goed voor een potentiële hernieuwbare energiecapaciteit van 4,7 GW. Naast wind- en zonne-energie richten zij zich ook op projecten op het gebied van batterijopslag, stortgas en anaerobe vergisting.

2. Cherokee Investment Partners

Door te streven naar superieure sociale, ecologische en economische rendementen, verstrekt de in Raleigh gevestigde investeerder kapitaal voor hernieuwbare energieprojecten. Sinds 1990 was Cherokee Investment Partners betrokken bij meer dan 550 vastgoedactiva op milieugebied.

3. Onward Energy

Onward Energy bezit een portefeuille met een capaciteit van meer dan 4 GW en investeerde in meer dan 40 projecten in 16 staten. De in North Carolina gevestigde investeerder ondersteunt de implementatie van zonneparken, windmolenparken en gasproductie en streeft naar sterke partnerschappen om de energietransitie te bespoedigen. De milieu-, sociale en governance-impact is van groot belang voor de investeerder in hernieuwbare energie en motiveert het ervaren team om hun expertise in te zetten voor een effectieve en efficiënte implementatie van energieopwekking.

Quelle: Renewables.digital Bildquelle: Unsplash

Die Listen von größten Unternehmen und Investoren könnten Ihnen gefallen:

Geef een antwoord