Lijst van drie investeerders in hernieuwbare energie uit New York

Lijst van drie investeerders in hernieuwbare energie uit New York

Zoals uiteengezet in de Climate Leadership and Community Protection Act, streeft New York ernaar dat in 2030 70% van de elektriciteit geleverd kan worden door hernieuwbare energiebronnen, de staat wil de energietransitie versnellen. Deze doelstelling vertegenwoordigt de relevantie van hernieuwbare energie in de staat New York, waar ook veel investeerders in hernieuwbare energie zijn gevestigd. In wat volgt zullen enkele van hen nader worden toegelicht. Dit artikel is gebaseerd op de unieke Lijst van +100 investeerders in hernieuwbare energie in de Verenigde Staten en Canada.

1. Rosemawr Management

De investeerder in hernieuwbare energie werd opgericht in 2008 en wordt beschouwd als toonaangevende investeerder op het gebied van gemeentelijke en non-profitmarkten in de VS. Rosemawr Management richt zich op de financiering van duurzame energieopwekking en energie-efficiëntieprojecten en stimuleert zo de groei van beschikbare duurzame energie en ondersteunt daarmee de strijd tegen de klimaatverandering.

2. Safari Energie

Safari Energy financiert duurzame-energieprojecten in het hele land door zonne-energieoplossingen te verwerven in verschillende operationele stadia. De in New York gevestigde investeerder verschaft het benodigde projectkapitaal en implementeert het project vanaf een vroeg ontwikkelingsstadium, en streeft ernaar de ontwikkelaars te ondersteunen bij het recyclen van hun kapitaal in hun kernontwikkelingsactiviteiten.

3. Schoon kapitaal

Met het uitgesproken doel om de energietransitie te versnellen, investeert CleanCapital sinds de oprichting in 2015 in hernieuwbare energieprojecten. Door investeerders te verbinden met kansen op het gebied van hernieuwbare energie, heeft de in New York gevestigde investeerder meer dan ¢850M cumulatieve acquisities binnen 160 zonne-energieprojecten afgerond. Daarmee wordt jaarlijks meer dan 163.000 ton CO2 vermeden.

Quelle: Renewables.digital Bildquelle: Unsplash

Die Listen von größten Unternehmen und Investoren könnten Ihnen gefallen:

Geef een antwoord